2012. július 18., szerda

Chilling Romance (Korean Movie - 2011) - 오싹한 연애


Még egy ilyen, kevert műfajú koreai filmhez sem volt szerencsém! Romantika, horror és humor keveredik ebben a dél-koreai filmben!!! Látszólag olyan, mintha a rendező sem tudta volna eldönteni, hogy mit is akar kihozni a filmből :D Bár ez engem egy csöppet sem zavart, de bizonyára vannak elégedetlenkedők, akik valamelyik kategóriából többet  vagy épp kevesebbet vártak volna! Ha unatkozol, a péntek esti filmed már garantált!
"Halott embereket látok...."hangzik el a Hatodik érzék c. filmben. Nos, ez a film is lényegében erről szól (Bruce Willis nélkül) csak könnyedebben tálalva, valamelyik színész mindig elüti egy-egy poénnal a "félős" részeket.
Pl. így: :D

Történet:
Gang Yeo Ri (Son Ye Jin) középiskolában súlyos buszbalesetet szenvedett, ami majdnem az életébe került. Legjobb barátnőjét, Ju Hui-t már nem tudták megmenteni, és most szellemként kísérti Yeo Ri-t, őt okolva a halála miatt. De nem Ju Hui az egyetlen aki hívatlanul beállít Yeo Ri-hoz, hanem jórészt minden szellem, hogy segítsen rendezni a dolgukat, azt a bizonyos "befejezetlen ügyet".
Még a legfelkészültebb embert is érhetik váratlan meglepetések, és ugyan ki lenne felkészülve arra, hogy nap mint nap halott emberek keressék fel az otthonában? Yeo Ri már a lehető legmesszebb helyre elküldte közeli hozzátartozóit (anyut, húgit), hogy a bosszúszomjas Ju Hui ne akadjon a nyomukra!

Yeo Ri magányosan éli mindennapjait, barátaival telefonon tarja a kapcsolatot, munkatársait messziről elkerüli. De ezt az állapotot sem képes sokáig tartani, ugyanis főnöke, Ma Jo Gu (Lee Min Ki), a kiváló bűvész szeretné, ha eljárna vele és a munkatársaival szórakozni, iszogatni (meggondolatlan húzás). Már egy éve a bűvésznek dolgozik, mióta az egy utcai fellépése során kiszúrta a szomorú arcú Yeo Ri-t a bámészkodók közül. Kísérteties megjelenése miatt a lány kiváló alanynak bizonyult az egyik szellemes bűvésztrükkjéhez.
Jo Gu és Yeo Ri szöges ellentétei egymásnak, de talán éppen emiatt kezdenek egyre jobban vonzódni a másikhoz. Jo Gu, miután megtudja a lány titkát, ösztöneire hallgatva jobbnak látja, ha elkerüli, de mivel szereti, kész így is elfogadni őt! Vajon tényleg egy pár lesznek? Valóban egymásnak rendelte őket a sors, vagy van, aki még tartogat számukra egy-két meglepetést? Ha megnézted a filmet, kiderül! 


Mivel jobb szeretem magyar felirattal nézni az ilyen filmeket, de az ég egy adta világon nem akadtam a nyomára sehol a magyar feliratnak, jobbnak láttam, ha én magam legyártok egyet! És, mert vagyok olyan aranyos és kedves kisleány, gyorsan fel is dobtam az éterbe, így már egy ideje Ázsiafilmen is elérhető!!! :D


magyar felirat:
Ázsiafilm vagy MF

10 megjegyzés:

  1. Szia Unikornis!
    Köszönöm a munkádat. Sok jót olvastam erről a filmről. Felkeltette az érdeklődésemet.

    VálaszTörlés
  2. Szia satan1!
    Örülök neki, hogy kedvet kaptál hozzá! Remélem tetszett!
    Szívesen meghallgatnám róla a véleményedet.

    VálaszTörlés
  3. Szia, köszi, h lefordítottad, imádom Min Ki-t :)
    De nekem olyan gondom lenne, h nem találok olyan vidit, amit le tudnék tölteni :( Tudnál segíteni, ha te tudsz? :)

    VálaszTörlés
  4. Szia, végül meglett, és meg is néztem :) Nagyon jó volt ~ ezek a poló tépkedések valami eszméletlenek voltak xD Főleg, h MinKi testét láthattuk :DD

    VálaszTörlés
  5. De jó de jó!! Úgy örülök ennek a filmnek, amióta láttam a Personal Taste-t azóta oda vagyok a színésznőért. Szóval nagyon szépen köszönöm! ^^

    VálaszTörlés
  6. Helloka! Nem okozott csalódást, nem nagyon szeretem a félős filmeket, volt, hogy egy tál levest magamra borítottam mert úgy megijedtem XD. Most valahogy enyhet adott egy a könnyed romantikus vígjáték egy csepp horrorral fűszerezve. Nagyon köszönöm még egyszer a munkádat! ^^ Jól szórakoztam! :D

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm ezt a remek filmnek a fordítását! Már régebben láttam és már akkor is nagyon tetszett. Son Ye Jin és Lee Min Ki párosa még mindig el tud varázsolni! :)

    VálaszTörlés
  8. Kedves Unikornis!
    Köszönöm ennek a filmnek a fordítását. Jó estém lesz hogy rátaláltam!!

    VálaszTörlés
  9. Szia! A felirathoz passzoló filmet honnan tudom letölteni?

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...