2012. szeptember 3., hétfő

First Love - A Little Thing Called Love

Egy újabb Mario Maurer gyöngyszem! Erre most direkt rákerestem, mert már egy tucatszor belefutottam egy-egy webhelyen és eléggé izgatta a fantáziámat, hogy milyen lehet...mintha a címe nem lenne elég árulkodó,  nem? Reméltem, hogy ezúttal nem nyúlok darázsfészekbe (lásd: Friendship) és nem kell elhasználnom egy 100as zsepit a film végén! Azért a befejezésnél itt sem maradt szárazon a szemem, de megnyugtatásként: csakis azért mert nagyon romantikusra sikeredett, hála a tervezőknek :D Amúgy a film első 5 percéből a fene sem gondolná, hogy így fogják befejezni, alaposan meglepett a végkifejlet!
Ez a film egy tipikus 'Rút kiskacsa' sztori, melyben egy csúnyácska lányból igazi szépséget kreálnak, ahogy csak a thai fiatalok tudják :)! Cél: természetesen a kiszemelt fiú figyelmének felkeltése, szerelmének elnyerése. 
Készítettem egy, az átalakulást és a főszereplők pillanatait bemutató videót (aki még nem látta a filmet, az csak saját felelősségére nézze meg!!! Eléggé spoileres) Akit esetleg érdekel ez a film, az már magyar felirattal is megtalálja:  *Itt vagy csak a filmet: Itt (ez a verzió nem égett feliratos, kb. 1 Gb-os avi, én ebből csináltam a lenti videót)


*betta feliratát ezúton is köszönöm! Ti se felejtsétek el megköszönni neki, ha letöltöttétek a feliratát!!! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...