2012. július 20., péntek

Büszkeség és balítélet (Pride & Prejudice, 1995)

Egy igazi klasszikus, a méltán híres Colin First és Jennifer Ehle páros főszereplésével. Akad egyáltalán olyan ember, aki nem hallott erről (vagy bármely más feldolgozásáról) a társadalmi különbségeket is áthidaló Love Story-ról? Ez csak költői kérdés volt, nyilván ilyen ember is van :D
Jane Austen ezen műve számomra örök darab, nem is hiába pihen a polcomon az eredeti, 3DVDs kiadás! Jó néha belenézegetni egy-egy részbe.
Hétvégén, mikor nincs annyi meló és esetleg egy könnyed kikapcsolódásra vágysz, akkor ez lesz a Te sorozatod! :) Háziasszonyoknak, unatkozó tiniknek meg kötelező darab!
Egy kis ismertető: Mrs. Bennet leghőbb vágy, hogy férjhez adja 5 leányát. Ám ennek a tervnek véghezviteléhez sok praktikára van szüksége, lévén a család szerény jövedelmű. A leány pedig, lehet bármily szép és okos, kellő hozomány híján bizony kevés kilátása lehet a házasságra. Ráadásul a lányok szerelemből szándékoznak férjhez menni. Bár Mrs. Bennet furfangjai nem mindig érik el céljukat, a véletlen sokszor a segítségére siet. Szerelmek és csalódások szegélyezik az utat, amin a Bennet lányok haladnak önmaguk megismerésével az áhított boldogság felé.

[Méret]:........................................[350 Mb
[Játékidő]:.................................[312 perc
[Formátum]:.......................................[Avi
[Felbontás]:......................[592x336/Ep.01
[Nyelvek]: ............[Magyar 2.0, Angol 2.0
[Felirat]: ........................................[Nincs


Download:
Ep.01Ep.02Ep.03

1 megjegyzés:

  1. Ez egy alapmű... Imádom ... nem is tudom hányszor láttam már és mindig magukkal ragadnak az érzelmek.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...