2012. november 26., hétfő

A sapkamániás

Annyira nem szokott érdekelni, hogy egy sorozatban ki, milyen ruhát vagy kiegészítőt hord, de azért ha valami nagyon kirívó, néha még nekem is szemet szúr.
Egyik nagy kedvencem, a Wild Romance sokadik újranézése alkalmával persze már egy ilyen komoly sapkagyűjtemény sem maradhat észrevétlen:
Persze tudom, télen evidens, hogy az ember felkészül a legkegyetlenebb hidegre is, de ez azért nekem már gyanús! A főszereplő nő, most vagy aláírt egy szerződést, miszerint 1 boltnyi fejmelegítőt el kell hordania a sorozat alatt, vagy magánvállalkozása van, és (titkon) remélte, hogy ezzel majd felkelti a gyanútlan nézők figyelmét (ez esetben lebukott), esetleg, az itt hordott sapikat később jótékonysági célokra elajándékozták. Érdekes, hogy a hatás kedvéért gyakran még a benti forgatási helyszíneken sem vált meg tőlük, ami kicsit ugyan nevetséges, de alapjában véve ezzel egyfajta szerethetőséget kölcsönzött a karakterének (hogy nem főtt meg a feje?).
Wild Romance-ről rengeteget lehetne írni, de röviden: ez egy testőrnő (a sapkamániás) és egy profi baseball játékos néha kissé viharos, de boldog befejezésű története. Idegesítően sokára találnak egymásra, de a poénok mindig célba találnak nálam és az némiképp kárpótol is! Szóval, egy koreai romantikus vígjátékról van szó, ami miért is ne, a drámai fordulatokat sem nékülözni.

És, ha már ez egy remek sorozat, akkor elengedhetetlen egy hozzá illő fülbemászó dal:
Dong Woo: Will it Hurt
(Szerintem gyönyörű!!!)
translation credit to: pop!gasa, romanization: Xandddie

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...